Izvor:
14.02.2019 u 01:17
0

NEOČEKIVANO! ALEKS JE RAZOTKRILA?! ONA JE IGRAČ IZ SENKE U RIJALTIJU?! Ko se to krije iza maske tužne i nesrećne osobe?

Tokom nominacija Aleksandra Marjanović je imenovala Enisu Bajramović za izlazak iz raskošne vile "Parova".

Naime, Aleks veruje da je Enisa igrač iz senke i tvrdi da je pročitala sa usana da je Sarajka rekla za Jovanu Novakov Šmizlu kako je ku*va, i ne samo za nju nego za još dosta devojaka od kojih su neke i napustile rijaliti.

– Ona je jako jako pokvarena osoba! Ljude koje ne mogu da procenim ja uvek pustim blizu sebe da bih procenila. Krije se iza maske jedne jako nesrećne, jako tužne i napuštene osoben a to je zapravo samo maska iza koje se Enisa Bajramović krije.

Bajramovićka je pokušala da se odbrani kako ne zna o čemu Aleksandra priča i da ona to nije izgovorila. Na kraju je jednostavno odustala od objašnjavanja i rekla kako nema šta da kaže.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter