Izvor:
15.02.2019 u 09:58
0

ALEN O POŽGAJEVIM PREVARAMA! OTRKIO ISTINU O NAJVEĆEM ZAVODNIKU U VILI! Nije želeo ništa da krije! (VIDEO)

Požgaj je najviše okružen ženama u vili, pa se zbog toga često sumnja u njegovu vernost. Na "Parografu" mu je čak i postavljeno pitanje vezano za prevare, na šta je on odgovorio da nije bio veran kada je bio u vezama ali ženu Ivanu nikada nije prevario.

Alen Azarić je imao potrebu da iznese svoje mišljenje o svemu tome jer je sa Požgajem proveo dosta vremena:

-Požgaj je proveo sa mnom zadnjih pet, šes meseci…Maltene smo proveli 24 sata, išli smo svuda po Evropi, vrlo dobro sam ga upoznao imao je priliku naravno, pošto ja legnem u 22 h sam već u krevetu on je ostajao više puta…Zaista je imao priliku da prevari svoju ženu sa mnogo lepim ženama, ali nije to uradio, sad ga ne vadim nego je zaista tako, nije to uradio osim što je par puta popio. Nije čak ni iskazao želju- izjavio je Alen

Ostali takmičari i dalje sumnjaju u njegovu vernost Ivani, jer su imali prilike da vide njegove "akcije" u vili, pa tako je i Aleksandra Marjanović iznela da misli da je varao suprugu.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter