Izvor:
15.02.2019 u 10:18
0

MILIJU MEA PREDSTAVLJA PROBLEM! NE ŽELI JE BLIZU MARIJANE! Njihova bliskost mu smeta(FOTO)

Milutinu Radosavljeviću se ne sviđa bliskost Mee Bond i Marijane Marković. On nikako ne želi da se njegova sadašnja devojka Marijana i možda buduća supruga druži i provodi vreme sa devojkom sa kojom je on imao sek*ualne odnose kako on tvrdi.

Osetio je potrebu da skrene pažnju Melisi Mei Bond, i da je upozori da se kloni Marijane, jer je po njemu nije logično da se njih dve slažu.

Marijani Marković trenutno ne smeta što je okružena Milijevim bivšim simpatijama, pa tako provodi vreme i sa Voljenkom a i sa Meom.

Mnogi su primetili da se Natalija Natali Vukmanović dopala Miliju i da bi on sigurno imao nešto sa njom da Marijana nije u vili, ali Milijevoj lepšoj polovini izgleda to ne predstavlja problem, pa se često i veseli sa Natali.

U luksuznoj vili je sve moguće, a uvek je neizvesno!

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter