Izvor:
16.02.2019 u 00:12
0

ŠOK! GLAVNI SVEDOK SUKOBA RASVETLIO SLUČAJ: Dina Galorini iznela DOKAZE na videlo, sada je sve jasno! (FOTO)

Nakon okršaj Ivana Marinkovića i Andrija Đoganija, u zabavno-humorističkog programa "Parovi" upriličeno je suđenje.

Jedan od ključnih svedoka svakako je Dina Galorini, sa kojom Bakija B3 povezuju mesecima unazad, a koja je često razlog prepirki večerašnjih zaraćenih strana,

Atraktivna učesnica "Parova", dala je svoj sud o spornoj situaciji, a nije krila da smatra da je Marinković od prvog dana zaljubljen u nju, što se moglo zaključiti iz videozapisa koji je emitovan tokom rijaliti suđenja.

– Ivan je kivan na Bakija otkad smo nas dvoje postali bliski. Vidite iz priloženog da Ivan i Jelena uvek prvi "udaraju" na nas, a ne mi na njih. – rekla je Galorinijeva i izazavala lavine komentara.

Kao što je bilo za očekivano, Jelena i Ivan su negirali iznete tvrdnje.

happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter