Izvor:
16.02.2019 u 01:27
0

POJAVIO SE NOVI SVEDOK, U VILI ZAVLADAO MUK: Novi DOKAZI naveli su TAKMIČARE da se zapitaju! (FOTO)

Na iznenađanje gledalaca zabavno-humorističkog programa "Parovi", održana su dva suđenja Ivana Marinkovića i Andrije Đoganija.

Nakon što sudija nije mogla da razluči da li su prokovokacije u rijalitiju uvek opravdane, Baki B3 je tužio Marinkovića zbog velike količine provokacija najčešće na račun porodica takmičara.

Jedan od večerašnjih svedoka bio je Đorđe Tomić, koji je kao i uvek pokušavao da bude objektivan:

– Mnogo puta sam bio prisutan kada je Ivan provocirao Bakija, a jedna stituacija posebno mi je privukla pažnju – počeo je sa obrazloženjem Tomić:

– Ivan je komentarisao njegovu ćerku, i koliko njih ju je… Da sam bio u njegovoj koži, ne znam kako bih odreagovao – objasnio je popularni takmičar.

Đorđe je takođe naveo da je imao slične situacije sa tuženim takmičarem, ali nakon što je prestao da reaguje, provokacije su nestale.

Ostanite uz happytv.rs da saznate ishod drugog suđenja po redu za večeras.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter