Izvor:
16.02.2019 u 03:31
0

CELA VILA PLAKALA SA BAKIJEM: Denser se prisetio ŽENE i plakao kao malo dete! Ono što je uradila za njega je nesvakidašnje! (FOTO)

Večeras je jedano od najtežih noći u vili "Parova" za popularnig učesnika – Andriju Đoganija.

Naime, nakon gostovanja Bakijevog kuma u emisiji "Upoznajte Parove", Đognije je promenio stav prema lepoj Dini Galorini, sa kojom ga povezuju već mesecima.

Posle kumovog gostovanja, usledilo je suđenje sa Ivanom Marinkovićem, tokom kojeg se popularni desner stojički držao.

Po završetku suđenja koje će svoj epilog doživeti sledećeg petka, Baki se poverio cimerkama, Aleksandri Marjanović i Jovani Novkov Šmizli kroz suze:

– Imam najbolju ženu na svetu, znam da joj sada nije nimalo lako. Ono što je uradila dok sam ja ovde je neprorcenjivo, ali ne mogu da vam kažem o čemu je reč – nije mnogo detaljisao Đogani:

– Javljeno mi je šta je uradila, u pitanju je nešto što mi mnogo znači, pogotovo jer sam ovde – govorio je i plakao denser, a sa njim i takmičarke "Parova".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter