Izvor:
16.02.2019 u 13:59
0

ILIJANA OČITALA LEKCIJU O PRIJATELJSTVU SVIMA ZA STOLOM: Dina objasnila ZAŠTO Baki nije stao u njenu odbranu!

Dina Galorini je otkrila šta misli o sinoćnom verbalnom napadu Bakijevog kuma na nju i o tome što je denser odćutao na sve to.

-On je mene pustio da se ja sama izborim. Nije da ga branim, ali imao je svoje razloge što nije ustao da me odbrani. Podsetio me je zbog čega nije to uradio, i ja sam skapirala. Ljudi me stalno napadaju, navikla sam sa tim da se borim. Kao sa Ilijanom, ona me stalno vređa, ali postala mi je simpatična- rekla je Dina.

-Kum mu je pravi prijatelj i skrenuo mu je pažnju na neke stvari. Skroz podržavam to, jer je kum bio iskren a Baki treba da stavi prst na čelo i da razmisli. Pravi prijatelj nije onaj koji te tapše po ramenu-bila je jasna Ilijana.

Dodala je takođe da Baki B3 nastavlja po starom.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter