Izvor:
17.02.2019 u 14:42
0

SLOMIO SE POTPUNO! VUYA NE MOŽE DA ZAUSTAVI SUZE! Enisa ga teši! (FOTO)

Produkcija je pripremila iznenađenje za vreme "Nedeljnog ručka" Goranu Vujičiću Vuyi, voditeljka Anđela ga je uputila u Tajnu sobu.

Vuya je otac male Stefani, a ona mu veoma nedostaje, što je i istakao par puta, iako je Enisa pored njega on ne može da sakrije da mu ćerka fali.

Pustili su mu klip na kome je Stefani, a on čim je počeo da gleda samo su mu suze krenule, nije nikako mogao da ih sakrije.

Njegova devojka Enisa je stigla u Tajnu sobu kako bi mu bila podrška.

Suze su mu samo tekle, jedva je uspeo da se smiri i dođe do vazduha.

-Srce hoće da mi stane, nije mi dobro – žalio se Vuya

Izjavio je da nikad nije imao ovakav osećaj i da ga skoro ništa ne pogađa u životu ali kada vidi ćerku tada ne može da se smiri.

Ima samo jednu želju da kaže Stefani da je voli, jako mu teško pada što je prošao dug period od njihovog poslednjeg viđenja.

Zahvalio se produkciju što mu je izašla u susret.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter