Izvor:
18.02.2019 u 10:49
0

ALEKSANDRA SLOMLJENA ZBOG POŽGAJA?! RAZOČARANA I PRAZNA! Sama protiv svih! (VIDEO)

Primetili smo da Aleksandra Marjanović baš i nije u punom elementu, njeno raspoloženje je u padu, a razlog za to može da bude ili ulazak njene majke Nadice sa kojom se ne slaže, ili Požgaj koji je oženjen a ona sa njim provodi najviše vremena.

-Može da sudi samo onaj ko je hodao mojim cipelama i saplitao se o svaki kamen na koji sam se ja saplitala, taj može da govori zapravo kakvo je stanje kod mene…Ne mogu da podelim osećanja koja nemam…Ono što ja osećam i što smatram da je ispravno ne može da poremeti ni jedna osoba na svetu- rekla je Aleksandra

Da li će se Aleksandra oraspoložiti i u kakvom će odnosu biti sa Aleksandrom Požgajem ostaje nam da pratimo na Happy televiziji.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter