Izvor:
18.02.2019 u 22:52
0

PROROČANSTVO U EMISIJI „UPOZNAJTE PAROVE“: EVO KOG POLA će biti Cokina i Nikolina beba!

Pol bebe Nikole Lakića i Aleksandre Tasić-Coke glavna je tema ovih dana.

-Znam da si rekla da bi volela da imaš devojčicu, pa nekako držimo fige da to bude devojčica- rekla je voditeljka kroz osmeh.

Coka ipak nije baš uverena da će biti devojčica.

-Što više želim devojčicu, više sam uverena da je dečak u pitanju. Svi oko mene pričaju da je dečak, tako da se više ne nadam- kazala je Coka, na šta joj je Jelena odvratila.

-Pruži ruku!

Aleksandra ju je poslušala, a onda je šarmantna voditeljka rekla:

-Ispružila si dlanovima nadole, znači biće dečak. Kad sam bila trudna rekli su mi to isto, samo što sam ja pružila ruku sa dlanovima nagore, i stvarno sam dobila devojčicu. Videćemo da li su te priče tačne. Neka su nam deca živa i zdrava samo! –rekla je Jelena.

Da li je voditeljka prorekla pol bebe?

Saznaćemo sutra.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter