Izvor:
20.02.2019 u 20:22
0

BOJANA RISTIVOJEVIĆ JE SAOPŠTILA STANARIMA DA ULAZI NOVA TAKMIČARKA! Ono što im je rekla, ostavilo ih je u šoku!

Večeras su nominacije u vili "Parova" i svi očekuju ko će to ove nedelje biti nominovan ali večeras će se desiti još jedan izuzetan preokret, ulazi nova takmičarka i svi se pitaju ko će to biti.

Bojana Ristivojević, voditeljka je saopštila da će u rijaliti ući nova takmičarka koja će započeti ravnopravnu borbu sa ostalim takmičarima te je upitala sve, šta misle, ko će to biti.

Razna su bila nagađanja i upitavši Alena Azarića šta on misli, ko ulazi, rekao je da smatra da će to biti Irma. Međutim, voditeljka je otkrila:

– Šta ako ti kažem da je ova ženska osoba, u ovom trenutku bar sto puta interesantnija i značajnija od Irme? Irma je značajna ali ova osoba je neuporedivo značajnija!

Svi su u iščekivanju ko će to biti ostali nemi pitajući se ko bi to mogao da bude.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter