Izvor:
21.02.2019 u 12:20
0

IVANA PRIZNALA! NIJE MOGLA DA PODNESE POŽGAJEVE REČI: Kad sam čula da je rekao OVO odmah sam doletela!

Ivana Požgaj je priznala da više nije mogla mirno sedeti i gledati svoju ljubav Aleksandra Požgaja koji je priznao da jeb zaljubljen u drugu.

Konačna odluka da uđe i probudi svest svog supruga bila je jedna noć u vili Parova kada je čula reč koje su joj "ganule" dušu:

– Njegovi reči su mi povredile koje je upućivao Aleksandri. Ono što ne znate vas ne boli a kada znate je druga priča. Zasvrbelo me prvo kad je reko da je zaljubljen, a drugo veče kad je rekao da je voli. Kako ti smeš da voliš nekog osim mene? Negde u meni je postojala vrsta straha, da je možda to stvarno tako kao što vidim – rekla je Ivana Požgaj.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter