Izvor:
21.02.2019 u 11:33
0

ENISA BRUTALNA! ALEKSANDRA ĆE TEK DA DOBIJE: Kada maske padnu neće joj biti DOBRO!

U "Jutarnjoj kafici" se povela najaktuelnija tema u vili Parova u vezi potencijalne opasnosti Aleksandre Marjanović za Ivanu Požgaj, koje su zaljubljene u istog muškarca.

Goran Vujičić Vuya zbog nedoličnog ponašanja i nepoštovanja produkcije, dobio je kaznu od 500e i direktno je nominovan za izbacivanje.

Njegova devojka Enisa Bajramović podržala je svog dečka i smatra da je kontraverzni influenser Vuya "u pravu" za pretpostavke koje ima.

Takođe, Enisa smatra da se iza blagog govora i osmeha Ivane Požgaj krije "zmija otrovnica" koja čeka da zgrabi svoj plen, i da je samo proračunata a ne "prijateljski" nastrojena prema Aleksandri.

– Mislim da je ovo samo foliranje i da kad maske padnu, Aleksandri neće biti dobro…to je moje mišljenje – rekla je Enisa.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter