Izvor:
21.02.2019 u 17:23
0

VUYA GLASNOGOVORNIK NADMAŠIO SEBE! OTKRIO RAZLOGE SVOG POSTUPKA! Ni malo se ne kaje! Svi prisutni u neverici! (FOTO, VIDEO)

Sinoć je u vilu "Parova" ušla nova takmičarka, Ivana Požgaj zbog čega se ni danas strasti ne stišavaju.

Goran Vujičić Vuya je imao jedan neprimeren postupak tom prilikom koji je sve ostavio u šoku a koji je produkcija najstrožije osudila.

Međutim, danas u emisiji "Jutarnja kafica" voditeljka Vesna Vukelić Vendi je pokušala da otkrije razloge za takvo njegovo ponašanje što je Vuya objasnio ovako:

– Nema problema, neka me diskvalifikuju. Enisa ispada, mi idemo da se volimo vani. I to je to! Laganica! Daj da ja to odradim kao čovek! Što sam zaradio dajte u sirotište deci, u crkvu, nebitno..

– Vuyo zašto si ti osetio potrbu da budeš glasnogovornik?– upitala ga je voditeljka.

– Ne znam, ja sam u tom trenutku osetio kao da mi je Bog rekao.– objasnio je Vuya.

A onda se okrenuo Požgajevoj supruzi i žestoko joj odbrusio.

Pogledajte šta je tom prilikom rekao:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter