Izvor:
24.09.2016 u 20:32
0

ZMAJA JOŠ PROGONI NESVAKIDAŠNJI INCIDENT: Grahovac noćima ne spava, očajno se oseća zbog…!

Dok predjednik Republik Srpske Milorad Dodik u Rusiji sa Vladimirom Putinom vodi ozbiljne razgovore, Ilija Grahovac tuguje i još razmišlja o njihovoj svađi, koja se desila u utorak na predizbornom skupu u Šipovu.

Ovaj učesnik rijaliti programa "Parovi", poručio je za "Alo!" da se osjeća veoma loše zbog svega što mu je Dodik priredio, da ga je povrijedio i da od tužbe neće odustati.

– Niko mene, pa ni ti, predsjedniče, iz mog Šipova neće otjerati! Džabe me tjeraš u Beograd i na televiziju, ja ostajem ovdje, uz svoj narod. Osjećam se poniženo i povrijeđeno zbog svega što si mi bez milosti pred svima rekao, zato i moram da te tužim. Ali, žao mi je što smo se u toj situaciji našli. Zato što sam te volio, poštovao, i ne samo ja nego i moj otac. Dočekivili smo te kao Boga u narodnim nošnjama i sa sve čuburom kada si dolazio u Šipovo, a ti mi uzvraćaš prijetnjama, demonstrirajući silu i tjerajući me sa kućnog praga – rekao je Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova.

Alo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter