Izvor:
24.09.2016 u 21:10
0

AKO MISLITE DA JE GASTTOZZ, PREVARILI STE SE: Zorica posvetila VOLJENOM muškarcu poruku koja je sve RASPLAKALA! (FOTO)

Učesnica najpopularnijeg rijaliti programa "Parovi" Zorica Dukić napisala je srceparajuću posvetu svom prijatelju i frizeru Draganu Todoroviću koji danas slavi rođendan.

Dragana smo često viđali na fotografijama sa Zoricom, a sada je Dukićeva objavila nekoliko fotografija kojima je pokazala da se od malih nogu družila sa Draganom. U stvari, možda su i rod, a Zorica je mnogo puta isticala da joj je on kao brat.

Pogledajte kakvu emotivnu poruku je posvetila Draganu:

Na svet si došao 9 meseci posle mene, delili smo krevetac, torte, salon, sedište u busu za Veneciju, plažu onu ružnu u Tunisu, takmicili ko će pre novi tel da kupi, kamile smo slikali 3456 puta, ponekad se malo posvađali, najviše se smejali, uživali i voleli. Srećan ti rođendan, da porasteš, pa da delimo i prvi milion, ali najpre ŽIVOT JE LEP, pa da živis jos 89 godina. Dragan Todorovic – napisala je ona ispod fotografija.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Zorica Dukić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter