Izvor:
20.03.2019 u 19:53
0

MILI POKUŠAO DA SVALI KRIVICU NA MARIJANU, ALI BEZUSPEŠNO: Prekaljeni novinar, Aleksa Marković otkrio njegovu PRLJAVU IGRICU!

Situacija nikad ne miruje u vili "Parova", a lepa Marijana Marković je iznela još neke sočne detaljčiće.

-Bila sam kod svoje rođake Mare letos u Podgorici. Ona mi je rekla da ne budem sa Milijem, moj brat, koji ga je kasnije i prihvatio, kolege i drugarice. Nikog nisam slušala, išla sam srcem. Da sam slušala druge, ne bih bila sa njim. Sve je pokazao, dokazao i ne želim više ni da ga komentarišem- kazala je Marijana.

Milutin Radosavljević-Mili se uključio.

-Pazio sam je kao malo vode na dlanu. Ona ne shvata da Mea nju ne može da gleda kao prijatelja. Ona je lakoverna, ne zna ništa.

-Kako to da si ona poljubio Meu u "Tajnoj sobi pred Marijanom?- Upitao je prekaljeni novinar, Aleksa Marković.

Milutin je pokušao da se izvuče, ali bezuspešno.

-Lako je muškarcu tražiti dlaku u jajetu!

-Mislim da ste vi u vašem odnosu sva jaja polupali, tako da nema šta ni da se nađe. Toliko ste raskidali i mirili se da to može u Ginisovu knjigu- rekao je Aleksa.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter