Izvor:
20.04.2019 u 20:32
0

JELENA ILIC JE SVE NAPADALA PO KUĆI: Ali jednu takmičarku nikad nije smela!!!

U večerašnjoj emisiji "Roditeljski sastanak" takmičari su komentarilasali odnos između Jelene Ilić i Ivana Marinkovića.

Milutin Radosavljević Mili kaže da je Ivan utuvio u glavu neke crne misli a da je Jelena sebe dala maksimalno da da joj on nije nista uzvratio

– Oni su se jutros posvađali oko kafe, to su sitnice koje se pretvore u krupne stvari, on njoj uopste ne posvecuje pažnju – rekao je Mili.

– Mnogo je teško, nije svaki glumac dobar u drami, ili komediji ili monodrami…. Ona je izabrala da u "Parovima" igra ulogu zlice, napada ovoga, napada onoga…. Ona je nekim učesnicima grozne reči izgovorila, meni nikad nije, samo je išla za mnom i slušala šta ja govorim – rekla je Vesna Rivas.

I dodala je da Ivan Marinković nema emocije prema njoj.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter