UDARILA TAMO GDE GA NAJVIŠE BOLI: Potegla pitanje Enisine PRELJUBE, a onda joj je Vuya pokazao KAKO STOJE STVARI! Čitav region ganut do suza nakon NJEGOVOG GOVORA o Bajramovićevoj!

Drama uvek trese vilu "Parova".

Anđelina Marjanović je tako svom cimeru, Goranu Vujičiću-Vuyi postavila veoma škakljivo pitanje.

-Da li je istina da negde u glavi imaš to da te Enisa napolju vara, pa se samim tim dokazuješ ovde kao alfa mužjak i govoriš da te sve muvaju?- Upitala je Đina.

Da li je ona pokušala da ga isprovocira, ili se radilo o pak, bezazlenom pitanju?

 

-Ne, da je tako ne bih mogao sa njom da planiram zajednički život. Mnoge mi se nabacuju, govore mi da nemam priču bez Enise. Nismo klinci da se sada pronalazimo, mi smo zreli ljudi koji su prošli mnogo. Bitna nam je porodica i da ne ostanemo sami. Mogao sam da sam hteo da je prevarim, ali ona je moja ljubav i moj život posle rijalitija. To je bitnije nego priča u rijalitiju i pratioci na Instagramu. Ona je žena koja ima hrabrosti i uradiće sve za mene, kao i ja za nju! Verujem joj, ona je ljubomorna i ja bih lako mogao da joj teram inat. Da to radim, završili bi Marinković i Ilićeva. Nemam nijedan VTR gde se svađamo. To je jedna zdrava veza!- Odgovorio je Vuya.

Atraktivni influenser još jednom je dokazao da mu je ljubav ispred svega i da je njegova veza sa prelepom Enisom Bajramović jača nego ikada.

 

Happytv.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Kviz: Naslovna strana
11:55  Vesti
12:05  Provodadžija
12:55  Vesti
13:05  Provodadžija
13:55  Vesti
14:05  Serija: Suze moje sestre (R)
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Suze moje sestre
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Sudbine
23:00  Novajlije - Live
02:30  Posle ručka