Izvor:
16.10.2016 u 02:59
0

BRENDON SE OGLASIO: Evo šta je rekao hejterima! (FOTO)

Bivši učesnik četvrte sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi", Branislav Radonić Brendon odlučio je da se oglasi danas.

Naime, Brendon je stalno govorio kako je on išao da radi na kruzerima, i da će to verovatno raditi i kada izađe iz rijalitija, i s obzirom na to u poslednje vreme je usledilo mnogo pitanja zašto nije već otišao na brod.

Brendon je odlučio svima da im poruči šta misli, i uz to da pošalje poruku i hejterima.

-Hmm, neki se pitaju zasto nisam otisao na brod u septembru ? Pa evo da vas informisem da ne nagadjate , imam i vise nego dovoljno novca da uzivam i radim sta zelim , a da li cu raditi i sta jos razmisljacu o tome, nesto mi se ne radi bas nista sem da uzivam , trenutno mi je bas lepo u Beogradu i na slobodi! Ako budem otputovao negde obavesticu vas … Hejteri skapriajte da sam ja Brendon i da mi se moze sve onda kad ja to hocu – poručio je Brendon.

Pogledajte:

HappyTv.rs
Foto: Brendon Branislav

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter