Izvor:
08.05.2016 u 13:31
0

ANAMARIJA NA POLIGRAFU: Otkrila koliko novca su joj nudili za SEKS!

Anamarija

Anamarija Džambazov je sinoć bila na poligrafu, a neka pitanja su joj jako teško pala pa je plakala. Na pitanje "Da li su joj roditelji umrli od droge" Anamarija nije mogla da se suzdrži.

Jesu, uzimali su dorgu, bila sam mala, imala sam osam godina. Tatina rodbina je bila jako bogata, a mamina siromašna. Brat više nije mogao da izdrži, rekli su mu da mu je srco puklo. Mama je imala krizu, umirala je od bolova, uzimala je tablete– pričala je kroz suze Anamarija.

Ona je takođe odgovarala na pitanja da li je nudila sebe za novac.

Nudili su mu pare za seks, ali ja nikad nisam sebe nudila. Jedan čovek je hteo da mi da 5.000 evra za jednu noć– iskrena je bila.

Ostali učesnici su je podržavali i aplaudirali na kraju.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter