Izvor:
14.08.2019 u 13:24
0

SADA JE ZVANIČNO! Ivan Marinković i Jelena Ilić najavili povratak u RIJALITI! (VIDEO)

Finalisti sedme sezone "Parova", ali i verenici, Jelena Ilić i Ivan Marinković, nedavno su otkrili da uveliko biraju burme za venčanje koje im predstoji.

Na pitanje da li će biti učesnici osme sezone najpopularnijeg rijalitija, golipčići su zagonetno ćutali sve do danas.

Naime, Ivan i Jelena su na Ivanovom Instagramu obajvili da se vraćaju u rijaliti, ali ne bilo koji. Zapravo, verenici će večeras gostovati u novom ostvarenju televizije Hepi, rijalitiju "Novajlije", gde će potencijalnim učesnicima "Parova" objašnjavati rijaliti "fore", odnosno sve ono što su do sada naučili tokom učešća u ovim televizijskim formatima.

Dakle, ukoliko želite da gledate Ivana i Jelenu u rijalitiju "Novajlije" to možete učiniti večeras od 23:10 na kanalu televizije Hepi.

Pogledajte detaljnije u videu OVDE!

happytv.rs
Foto: Instagram/ivanmarinkovic79_offic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter