Izvor:
14.08.2019 u 16:24
0

VIŠE NE ŽELI DA ĆUTI: Coka je imala brutalnu poruku za sve hejtere! (FOTO)

SADA SU POTPUNO SPREMNE: NAKON OVIH PROMENA NIKO NEĆE MOĆI DA IM ODOLI! (FOTO)

Bivša učesnica Parova, Aleksandra Coka Tasić, nije mogla da prećuti ružne komentare! Naime, ona je objavila fotogafiju sa svojim sinom Lazarem ali to se nije dopalo nekim ljudima koji smatraju da je to previše i da ne treba to da radi!

JELENA ILIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: IVAN SE PONOVO RODIO, MOJI ĆE GA PRIHVATITI! (FOTO)

Željna si reklame medija! Halo Coko sakrij dete, od prvog dana stičeš slavu zahvaljujući njemu! Ostavi dete sa strane, Coko Bog sa tobom! – napisao je neko ko prati njen profil!

Ponosna sam na svoje dete, i uvek ću sa ponosom stavljati njegove slike i diviti se njemu! Ko ima problem sa tim dalje od mog profila! – uzvratila je ona!

SADA JE ZVANIČNO! Ivan Marinković i Jelena Ilić najavili povratak u RIJALITI! (VIDEO)

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter