Izvor:
14.08.2019 u 19:32
0

BIVŠA MISICA SPREMNA DA OSVOJI SIMPATIJE PUBLIKE: ONA ULAZI U OSMU SEZONU RIJALITI ŠOU PROGRAMA PAROVI, OVO JE GLAVNI USLOV?! (FOTO)

IMA SE, MOŽE SE Mladen pokazao na šta je potrošio 34.000 evra koje je zaradio kao pobednik u rijalitiju! (FOTO)

Sve je bliža osma sezona rijaliti šou programa Parovi! I dok se spisak i dalje drži u strogoj tajnosti, kako se spekuliše u vili će se naći i bivša misica Jelena Govedarica! Prema tvrdnjama upućenih ona je za svoje učešće uzela pozamašnu svotu novca!

SADA JE KONAČNO POTVRĐENO: ON JE DEČKO ALEKSANDRE MARJANOVIĆ?! (FOTO)

Jelena je vrlo popularna u BiH i kao bivša misica i tv lice, pored svih projekata koje je uradila, produkciji je delovala vrlo primamljivo! Oni žele da naprave pravi rijaliti šou program koji će sve potpuno iznenaditi, pa će se zbog toga u vili razni profili ličnosti! Znam da joj nije mali honorar i da će pored svog luksuza imati i svog kozmetičara koji će joj biti uvek dostupan! Uz sve imaće i mogućnost da se čuje sa svojom porodicom ili prijateljima jednom mesečno! – rekla nam je njena prijateljica.

MILIJANA U STRAHU: POTPUNO ĆE SE RAZORUŽATI, U OSMU SEZONU ULAZI NJEN LJUBAVNIK?! (FOTO)

Svoj honorar će dati deci kojoj je to potrebno, i za njih želi da se izbori i skrene pažnju svim dobrim ljudima da treba da im pomognu! Ona je ozbiljna i svoje učešće je isto ozbiljno shvatila, pa možemo biti apsolutno sigurni da će Jelena prirediti pravi šou! – dodala je ona!

Izgleda da će ovo biti prava borba titana, i zato se spremite jer osma sezona uskoro počinje!

NE MORA VIŠE DA SE SKRIVA: TEA NAPRAVILA DRASTIČNE PROMENE! (FOTO)

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter