Izvor:
20.08.2019 u 12:55
0

UHVAĆENI ZAJEDNO: Šmizla iz „Parova“ pokazala dečka, niko nije očekivao da je baš sa njim! (FOTO)

BILO JE JAČE OD NJE: Novopečena mama Coka Tasić nakon porođaja rastužila dirljivom porukom! (FOTO)

Bivša učesnica Jovana Novakov Šmizla nakon rijalitija "Parovi" operisala je nos zajedno sa svojom drugaricom Dinom Galorini. Tom prilikom ona je ispričala kako se oseća nakon svega:

SVI SU IH GLEDALI U ČUDU: DALILU I DEJANA VEZALI U CRNOJ GORI A ZATIM SU IH LANSIRALI U NEBO?!(FOTO)

Mene je više zabolela sama operacija, ali kao što je Dina rekla bile smo hrabre i to je najbitnije. Stigle smo kući i polako se oporavljamo, mislim da će uskoro biti sve kako treba. Najgore su mi modrice, jer mi lice nije reprezentativno – rekla je Šmizla.

Ali, to nije sve! Kada je Jovana završila sa operacijom u posetu je došao njen dečko za kojeg niko nije znao da je sa njim.

REGION BRUJI: ORALNO ZADOVOLJILA VUKA MOBA PRED KONOBAROM?! Sada se ONA oglasila i sve razjasnila! (FOTO)

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter