Izvor:
20.08.2019 u 17:07
0

MNOGO RAZLOGA ZA SLAVLJE: Spremanje u toku! Sestrama krenulo u životu! (FOTO)

OTIŠLI SU KORAK DALJE: Dokazala je da je žena za sve! (FOTO)

Intrigantna sestra Marjanović, Aleksandra Aleks, neraspoloženje koje je često obuzimalo dok je bila u najpoznatijoj vili na Balkanu zamenila je dobrim raspoloženjem i srećom koju nikako ne može da sakrije.

Zaljubljena je do ušiju, a svoju jaču polovinu je i pokazala. Priznala je da joj poklanja svu pažnju sveta, što smatra da i zaslužuje. Sada su obe sestre zaljubljene i uživaju sa svojim izabranicima. Đina je Đoleta upoznala u vili, a Aleks Albina na televiziji Happy.

COKA SPECIJALNO ZA HAPPY PORTAL: Otkriva kako se snalazi u ulozi majke i kada će svadba! (FOTO)

Aleks se vratila se iz Bjelog Polja, gde je uživala sa svojim dragim. Pa je na red došla i frizura. Sestra Marjanović rešila je da uvek bude doterana i sređena.

BELS OVAKO SLAVI ROĐENDAN: Kadra spreman na sve zbog svoje izabranice!(FOTO)

Đina i Aleks imaju puno povoda za slavlje, Aleks zbog nove ljubavi, a Đina zbog mesečnice i sreće koju deli sa Đoletom. Aleksandra je otkrila da će se sastati sa sestrom i Đoletom, pa verujemo da je i zbog toga rešila da se sredi.

Specijalno za Happy portal je otkrila kako su se upoznala sa Albinom

– Naravno on.. slao mi je poruke na moj instagram profil dok sam bila u rijalitiju i ako je znao da sam unutra i da neću moći da mu odgovorim. Kada je bio kod nas u vili rekao mi je da mi je pisao…Da je u meni video nešto neverovatno i da imam najlepše oči na svetu. Kada sam izašla, ponovo mi je pisao. Čuli smo se i izašli na večeru. Tako smo otpočeli druženje, kasnije i vezu. Đina i Đole su bili upućeni baš u sve i stalno ih zovem da ih pitam za mišljenje za apsolutno sve.. Zadovoljni su naravno i dolaze sutra da proslavimo njihovu mesečnicu i moj promenjeni emotivni status – priznala je Aleks.

Happytv.rs
Foto:Instagram/Printscreen/alexandramarjanovic_official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter