Izvor:
20.08.2019 u 19:23
0

POKAZALA JAČU POLOVINU: Konačno je srećna u ljubavi?!(FOTO)

ZAUSTAVILA SAOBRAĆAJ: Opšta pometnja. Zbog vrućine ostala samo u gaćicama! (FOTO)

Takmičarka sedme sezone, rijalitija "Parovi", koja je pažnju na sebe skrenula prisnim odnosom sa oženjenim Požgajem, Ivania Bajić, uglavno izbacuje slike gde je sama ili sa drugaricama.

PRVI ZNACI TRUDNOĆE?! Ljubavni par se odao! (FOTO)

Ovaj put je na svom Insta storiju objavila sliku muškarca. Da li je to njen izbor, i da li je srećna u ljubavi vreme će pokazati.

Detaljima iz privatnog života, znala je često da šokira javnost, ali ona se nije stidela zbog toga, već se nosila sa tim iako je dosta mlada.

MORALA JE DA SE RASHLADI: Otkrila je koja joj je trenutna lokacija! (FOTO)

Sada kao iskusan rijaliti igrač verujemo da bi se drugačije ponašala u vili, ukoliko odluka padne da Ivania ponovo postane učesnik rijalitija na Happy televiziji.

Ona ulaže u svoj izgled, a možda je to baš zbog nove sezone koja garantuje da će pomeriti sve granice.

Happytv.rs
Foto:Instagram/Printscreen/ivaanniaaaaa_official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter