Izvor:
21.08.2019 u 07:02
0

JELENA ILIĆ NE ŽELI VIŠE NIKOG DA TRPI: MUKA MI JE OD VAS, SVAKO TREBA DA IMA SVOJ ŽIVOT! (FOTO)

SVI SU SADA PROŠLOST: UČESNICA PAROVA REŠENA DA ON BUDE U NJENOM KREVETU! (FOTO)

Bivša učesnica Parova, Jelena Ilić, rešila je da stane na put trendu da se privatni život javno svima izlaže na društvene mreže! Ona se ne slaže da svi treba da znaju šta se dešava, i da ne oseća potrebu za tim!

REŠIO DA POSTANE TATA: MILI ULAZI U OSMU SEZONU I PRAVI DETE PRED KAMERAMA!? (FOTO)

Fanovi su u više navrata pokušali da je privole da sve iz privatnog života deli sa njima, ali izgleda da od toga nema ništa!

Za sve koji pitate,kao i uvek… neću se pomiriti sa činjenicom da neko ima potrebu da sa celim svetom,na tv-u društvenim mrežama itd deli baš sve.. a da to nije u rijalitiju.. za mene to je patologija… i neka čudna potreba koju ja nemam… Mrzim laži,sitne,bele ili krupne… mrzim malodušnost,borbeni moral, mrzim materijaliste,egoiste… koliko ljubavi ste dali,toliko ćete i dobiti… Sreća te ovo neće razumeti baš svaka šuša! – napisala je ona!

KRILA JE OVAJ DETALJ KAO ZMIJA NOGE, ALI SADA JE REŠILA DA GA PODELI SA SVETOM: Aleksandra Marjanović POKAZALA OVO i dokazala svima da NIJE ONAKVA KAKVU JE ZNAMO!

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter