Izvor:
13.09.2019 u 05:38
0

HAOS U VILI: Izašao je brže nego što je ušao! Poneo je svoje kofere i napustio rijaliti!(VIDEO)

BUDUĆI OTAC NIKAD NIJE DOŽIVEO OVAKVO PONIŽENJE: "Imaš užasan temperament i pravi si balvan, nikad sa tobom ne bih bila!" ONA NEMA MILOSTI!

Zabavno-humoristički program "Parovi" je počeo, a igra se već zavrtela. Atraktivne devojke uvek krase najpoznatiju vilu na Balkanu, i poznato je da uvek ponesu dosta stvari kako bi bile najlepše i uvek dobro sređene.

Ovaj put je situacija malo drugačija, novi takmičar, Zoran Ramović poneo je 14 kofera, više od svake žene. Merlin je morao da odmah reauguje i da mu saopšti da mora da se odrekne nekih stvari.

-Ja bez stvari nisam Ramović…To je deo mene, to je moj imidž- rekao je Ramović

Takmičar nije nikako mogao da zamisli svoje učešće u rijalitiju, ako se ne presvuče nekoliko puta na dan.

-Ostani bez stvari ili napusti vilu- rekao je Merlin

Ramović je odlučio da napusti vilu, pozdravio se sa takmičarima, i izašao brže nego što je ušao. Stavri i imidž su mu bili bitniji od svega.

LETI PERJE NA SVE STRANE, RIJALITI VETERANI OTVORILI SEZONU LOVA: Takmičarka OVIM POSTUPKOM izazvala BES! Pale TEŠKE REČI! (FOTO)

PAR SATI JE U RIJALITIJU, A VEĆ JE SVIMA TRN U OKU: Otkrila ZAŠTO su njeni cimeri ušli u "Parove" i učinila da se svaka GLAVA OKRENE KA NJOJ!

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter