Izvor:
13.09.2019 u 12:14
0

SASTANAK JE POČEO: Bira se predsednik! Opasan rijaliti igrač ubedljivo vodi! (FOTO)

VELIKA RAZLIKA U GODINAMA NE ŠKODI: Takmičar je bio u braku sa dvadeset godina mlađom ženom! (FOTO)

Počeo je redovan sastank u vili "Parovi", vreme je da takmičari iznesu sve što im je na srcu i da izaberu privremenog predsednika.

Svako će glasati za takmičara za koga smatra da je idealan da održi red u vili. Ekipa koja je sastavljena od novih i bivših takmičara, je već skrenula veliku pažnju.

DOŽIVELA JE NERVNI SLOM: Jedan poziv je izazvao burne emocije! Suze su samo tekle! (FOTO)

IZABELA I ELVIN SAVETOVALI SU SLAĐU PRED ULAZAK U NOVU SEZONU: Bels ne želi da njena majka prelazi granice! (VIDEO)

Novi takmičari su pokazali da iako nemaju rijaliti iskustvo dobro plivaju u ovim vodama. Za sada Jelena Golubović vodi u glasovima, i mnogi je vide u ulozi predsednika.

Tek je drugi dan počeo, tako da je sigurno da će se mnogo toga promeniti , a da li će Jelena uspeti da sačuva poštovanje koje drugi imaju prema njoj to će se tek saznati kroz razne situacije koje ih očekuju.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter