Izvor:
14.09.2019 u 23:39
0

UČESNICA NEĆE ZABORAVITI VODITELJKINE REČI JOŠ DUGO: Napala je svoju cimerku na račun FIZIČKOG IZGLEDA, a onda joj je Jelena Maćić OBJASNILA KAKO STOJE STVARI!

Drama trese vilu "Parovi".

Jelena Golubović ne toleriše ponašanje svoje cimerke Maje Đorđević.

-Mislim da nema kapacitet ni mentalni sklop, da postigne nešto ovde. Sem masaže i psovanja nema šta da pokaže. Kaže da poznaje uticajne ljude. Pa, koga to poznaješ Majo Masažo? Da ne znaš nekog slikara, akademika?- Upitala ju je Golubićeva.

-Kod mene na masažu dolaze čak i političari!- Kazala je Maja.

-Dolaze, ali ti nisu prijatelji! Ja prva volim masažu, čak sam te pitala danas da me izmasiraš!- Odvratila joj je Golubovićeva.

-Mogla bi na neku anticelulit, vidim da si se baš podgojila- Kazala je Maja.

Jelena Maćić, voditeljka je potom očitala Maji Masaži lekciju za pamćenje.

-Nikad nisam imala problema sa kilogramima, ali nikad nikog nisam kritikovala zbog fizičkog izgleda. Ne postoji ništa gore od žene koja drugu ženu proziva na račun toga, dovoljno je što nam muškarci to rade. To nije pomoć, kao što predstavljaš. Da želiš da joj pomogneš oko celulita, pitala bi je nasamo. Nemaš pravo to da radiš, to je psihologija loše "ribe". Prava žena to ne radi.

Voditeljka je izazvala ovacije u vili.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter