Izvor:
15.09.2019 u 06:54
0

GASTTOZZ IZNENADIO SVE PRISUTNE: Luda atmosfera, društvo i žene a onda je uradio OVO i sve ostavio BEZ TEKSTA! (FOTO, VIDEO)

Bivši takmičar rijaliti šou programa "Parovi", Nenad Marinković Gasttozz poznat je vrlo dobro svima kao čovek koji ima jedinstven stil i kada je oblačenje i kada je poašanje i kada je muzika u pitanju.

DINA PROGOVORILA O MISTERIOZNOM DEČKU: Klupko istine se polako odmotava, a evo ŠTA je kazala o TAJANSTVENOM IZABRANIKU!

Međutim, on je poznat i po tome što ume sve da iznenadi i ostavi bez teksta.

DININ BRAT NE SME DA MRDNE BEZ NJENE DOZVOLE: Iznela SPISAK OSOBINA koje Albertova devojka mora da ima, a onda se on oglasio! (FOTO)

Tako je na jednoj proslavi koja je bila juče, u subotu, Gasttozz napravio ludu atmosferu u kojoj su uživali svi prisutni. Naime, Nenad je bio veseo, pevao je i uživao u muzici i društvu kao i pogledu na dve prelepe devojke a onda se on sam latio mikrofona i zapevao.

UČESNICA NEĆE ZABORAVITI VODITELJKINE REČI JOŠ DUGO: Napala je svoju cimerku na račun FIZIČKOG IZGLEDA, a onda joj je Jelena Maćić OBJASNILA KAKO STOJE STVARI!

I to ne bilo šta, nego narodnjake. Začuđeni ali i oduševljeni gosti su pevali i veselili se uz njega.

MEDUZA SE SKROZ PONOVILA: Kada vidite kakvu S*KSI STVARČICU je kupila, neće vam biti dobro! (FOTO)

Kakvu je atmosferu Gasttozz napravio možete pogledati u videu OVDE.

Gde je Gasttozz, tu je show.

Happytv.rs
Foto: Instagram/ gasttozz.official/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter