Izvor:
16.09.2019 u 15:04
0

NIJE MALA NAIVNA: Gastozz joj je IDOL, Jelena Golubović TRN U OKU! (FOTO)

PROČITAJTE I: SRCEPARAJUĆA ISPOVEST KOJA LEDI KRV U ŽILAMA! ŽIVOT JE NIJE MAZIO: "Kada je ON PREMINUO, svet mi se SRUŠIO"! (FOTO)

Osma sezona zabavno-humorističkog programa "Parovi" već je u samom jeku.

Naime, vrata luksuzne vile po prvi put u osmoj sezoni otvorena su u četvrtak, a prethodne noći je takođe održan ponovni ulazak u raskošnu vilu.

Nova učesnica "Parova" Zorana Losić već je zaintrigirala milionski auditorijum svojim likom i delom.

Ona je uoči ulaska specijalno za portal Happytv.rs ispričala šta sve od nje možemo očekivati u zabavno-humorstičkom programu "Parovi".

– Moj idol je Nenad Marinković Gasttozz, pratila sam ga u prethodnim rijalitijima, tako da bi volela da ga gledam i u aktuelnoj sezoni. Volela bih da snimim duet sa njim. Sa Jelenom Golubović se nikako neću slagati, ona me nervira – bez dlake na jeziku je lepa brinteta.

ERIN UNUK U MORU ŽENA ODABRAO NJU: Sprema se VELIKA SVADBA u vili "Parovi"! (VIDEO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter