Izvor:
18.09.2019 u 01:17
0

RASPRAVA SE PRETVORILA U KAZNU: Snežana završila u IZOLACIJI! (FOTO)

DA LI JE KIKA IKADA POKUŠALA DA SE UDVARA NEKOM POZNATOM PEVAČU? Odgovor će vas iznenaditi! (FOTO)

Voditeljka emisije "Parograf", Jelena Maćić poslala je Snežanu Jovičić u izolaciju zbog komentara koji se odnosio na to ko treba da snosi troškove za promenu pola.

Snežana se ubacila u polemiku oko promene pola i rekla da taj novac može da se upotrebi za nešto drugo

– Izvinjavam se što imam drugačiji stav, ali smatram da se taj novac može iskoristiti za mnogo pametnije stvari i da ima dosta dece kojima bi to trebalo – rekla je Snežana.

S obzirom da joj ovo nije bila prva upadica tokom večeri, produkcija je odlučila da je kazni slanjem u izolaciju.

U priču se uključila i Jelena Golubović koja je rekla da Kiki svoj problem može rešiti operacijom, dok je kod Snežane to mnogo teže jer bi ona "trebala da promeni mozak".

KIKI OBJAŠNJAVA DA NIKADA NIJE IMALA OZBILJNIJIH PROBLEMA ZBOG SVOG IZGLEDA: Ali kako je odgovorila na OVO PITANJE? (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter