Izvor:
19.09.2019 u 09:43
0

TEŠKO JOJ JE BEZ BELLS I KADRE: Petrovićeva se setila ćerke i zeta, ovom izjavom ZAINTRIGIRALA NACIJU! (VIDEO)

PROČITAJTE I: JEDNA OD NAJLEPŠIH VODITELJKI PREŠLA NA DRUGU STRANU: U provodu se toliko napila da je poljubila OVU OSOBU! (FOTO)

Takmičarka osme sezone raskošne vile "Parova" Slađana Petrović ne prestaje da intrigira javnost u osmom serijalu popularnog šou programa.

Naime Petrovićeva je u "Parovima 7" boravila sa ćerkom Izabelom Alijoski i zetom Elvinom Kadrićem, međutim ovog puta će nastupiti kao solo rijaliti igrač.

Zgodna mama je uoči ulaska u luksuzni kompleks nadomak Beograda istakla da će se u zabavno-humorističkom programu borati sama sa vetrnjačama, te i da smatra da ona nema konkurenciju.

Atraktivna crvenokosa je već zaratila sa iskusnom rijaliti zvezdom Jelenom Golubović, a mnogi cimeri smatraju da je plavuša Slađin idol.

Da li je i koliko je to tačno, ostaje da ispratimo.

PROČITAJTE I: NJIH DVE OBEĆAVAJU PRAVI ŠOU: Ivana i Kiki TANDEM SNOVA?! (FOTO)

Evo šta je Slađa rekla pred sam ulazak u vilu:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter