Izvor:
22.09.2019 u 16:19
0

ZAVELA JE ČAK I NJEGA: Nova takmičarka pomutila razum muškarcima u vili! Pokušao je da joj skrene pažnju! (FOTO)

BAZEN JE ISKORISTILA NA NAJBOLJI NAČIN: Sve kamere su snimale samo nju. Pokazala čime raspolaže! (FOTO)

Mijatov je pokušao da skrene pažnju nove takmičarke Ornele, koja je pokušala da se našminka.

U dvorištu je stao pored nje, pa je pitao da li je sigurna da ima lepši kaiš od njega. Ornela je pokušala da ga iskulira ali je on nastavio, zagledao je njenu šminku, što je njoj veoma smetalo jer nikako nije mogla da se skoncentriše , ali se i smejala.

SIN VELIKE ZVEZDE OTKRIO KO MU JE PRIVUKAO PAŽNJU: Varnice između njih su veoma primetne! (FOTO)

SLAĐA SE ZALJUBILA PLAŠI SE ŠTA ĆE BELS REĆI?! Poznato je da takmičar voli starije dame. Izabelina majka mu jako prija! (FOTO)

Ornela je izgleda privukla pažnju mnogih muških takmičara. Dušan Zdravković koji važi za velikog zavodnika je u toku "Nedeljnog ručka" istakao da postoje simpatije između njega i Ornele. Takođe Ornela se posvađala i sa Đinom odmah po ulasku u vilu, mnogi su je osudila zbog tog poteza jer smatraju da nije trebala da dira Đinu koja je u drugom stanju.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter