Izvor:
23.09.2019 u 10:39
0

NEVERICA I ŠOK: Voditeljka morala da ga opomene. Zatekla ga u OVAKVOM STANJU! (FOTO)

UROŠ ODAO ERU: Otkrio na šta troši novac i šta kupuje devojkama! (FOTO)

Voditelja Vendi je morala da opomene Đoleta Tomića zbog izgleda. Đole se još uvek nije razbudio pa mu je bilo teško da ukapira šta mu Vendi priča.

-Evo pogledajte kako ne bi trebalo da izgleda predsednik, raspojasan kao sumo rvač, neobrijan..Kako je moguće da neko želi da bude predsednik razgaćen- upitala je Vendi

MUŠKARCI SU NJENA PODRŠKA: Jača polovina je veoma lepo prihvatila, a ona koristi svaku priliku da potpuno zavlada! (FOTO)

JEZIVO! Sanju je DODIRIVAO I TUKAO ROĐENI UJAK, ZLOSTAVLJAO MUŽ, ali to NIJE SVE! (FOTO)

Pokazala je na Lepu Lukić kako bi mu skrenula pažnju da uvek treba da bude sređen pogotovo zato što je predsednik vile. Đole se nije mnogo obazirao, samo je dodao da je kuća čista i da ne vidi u čemu je problem.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter