Izvor:
23.09.2019 u 16:57
0

TAKMIČARKA NAPRAVILA LOM U VILI „PAROVA“: Samo za Happy portal otkrila NEOČEKIVANO! (VIDEO)

Pročitajte i: RETROSPEKTIVA SA ĐINOM I ĐOLETOM: Budući roditelji otkrili TERMIN POROĐAJA i mnoge PIKANTNE detalje iz RIJALITIJA! (VIDEO)

Učesnica osme sezone rijaliti programa "Parovi", Ornela Mijatović, danas je podigla veliku pašinu svađom sa iskusnom rijaliti takmičarkom Slađanom Petrović.

Naime, Ornela je bez pardona istakla da Petrovićeva misli samo na s*ks i da je to jedini utisak koji je stekla o dotičnoj takmičarki otkad je kročila u vilu.

IVAN MARINKOVIĆ IZAZVAO HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Dok se svi pitaju da li će ući u RIJALITI, on vodi RAT na Instagramu! (FOTO)

Pored svađe sa Slađom, aktuelna takmičarka "Parova" prokomentarisala je trenutnu situaciju u luksuznoj zemunskoj vili, ali je i otkrila na koga je "bacila oko" od cimera.

Detaljnan intervju sa intrigantnom takmičarkom pogledajte u videu ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter