Izvor:
24.09.2019 u 08:57
0

SUZE I BOL: Zbog njegovih reči postala je očajna! Shvatila da ima ozbiljne probleme u životu! (VIDEO)

MILIJANA NE KRIJE DA JOJ PROMENA PRIJA: Fanovi oduševljeni ne izostaju sa podrškom! (FOTO)

Alberto Galorini jedan je od najzapaženijih takmičara nove postave, mnogi ga porede sa Aleksandrom Požgajem, a on na to odgovara da je samo svoj i da nemaju ništa slično.

Dosta vremena je provodio sa Sanjom Mirkov koja ponekad misli da za nju nema pomoći. Kroz život je shvatio da novac nije sve, i od ljudi je dobijao savete da ne treba da juri za novcem jer tako neće biti nikad zadovoljan, već treba da juri za srećom.

OVO JE POSLEDNJA ŠANSA: Galorini okrutan ali iskren. Vreme je za promene! (VIDEO)

-Ako budeš tražio novac nikad nećeš biti srećan u život. Tako sam i njoj isto rekao kada je ona meni rekla on meni daje on meni kupuje- izjavio je Alberto, koji je poslušao taj savet

Priznao je da je to savetovao i takmičarki Sanji koja tvrdi da svog izabranika voli i da je zato sa njim, a ne zato što joj kupuje i daje.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter