Izvor:
08.10.2019 u 16:02
0

ŽESTOK OBRAČUN U LOZNICI: VIDA NAKON EMISIJE „ISPOVEST“ NAPRAVILA SKANDAL! (VIDEO)

PRESEKLI I DONELI KONAČNU ODLUKU: Ivan i Jelena se IZOLOVALI DALEKO OD SVIH! (FOTO)

Nakon što se pojavila u emisiji "Ispovest" na Happy televiziji, Vida Kokić je počela da pravi skandale! Naime, ona se danas šetala po Loznici i sa svima koji je nisu podržali u tome što je priznala grehe iz mladosti, rešila da se obračuna!

MILI DELI KOMPLIMENTE I PROBLEME: Bez DLAKE NA JEZIKU isprozivao Golubovićevu! (FOTO,VIDEO)

Odmah nakon što su primetili šta Vida radi, i da napada ljude, rešili su da je snime i pokažu da se ona ni malo ne kaje i da traži podršku svojih sugrađana bez prevelikog osnova! Njeno pojavljivanje na televiziji izazvalo je burne komentare!

POLICIJA ZATEKLA LOKVU KRVI I NEPOMIČNO TELO! Snežu uličar pokušao da siluje, bacio je u kanal i zverski nasrnuo!

Izgleda da Vida predviđa više nego uspešnu karijeru, pa zbog toga odmah želi da zaustavi sve negativne komentare.

ŽESTOKA RASPAVA U VILI "PAROVI": Dina OPLELA NAJSTRAŠNIJE po Masttoru! Nije birala reči kada je ON u pitanju! (FOTO,VIDEO)

Happytv.tv
Foto:Happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter