Izvor:
10.10.2019 u 17:45
0

ZBOG NJEGA JE LEPA LUKIĆ NAPUSTILA VILU: Peticija da se ona vrati? Mili bez trunke GRIŽE SAVESTI rekao OVO! (FOTO)

Učesnica Lepa Lupić kraljica narodne muzike je napustila osmu sezonu rijaliti šou programa "Parovi". Naime, ona je dobila od Merlina nagradu da izađe iz vile na dan ali sada ne želi da se vrati.

Milutin Radosavljević Mili je učinio da ona ne želi više da se vrati u rijaliti program. Voditeljka Jovana Milošević ex Jeremić je otkrila da ljudi pišu peticije da se Lepa Lukić varti u rijaliti a da Mili napusti velelepnu zemunsku vilu. Međutim, Mili je provokator i to se zna. Svako ko uđe u vilu "Parova" mora biti spreman na sve provokacije.

Mili je izjavio da nema griže savesti:

– Ona je situirana makasimalno žena i čuvana, zdrava je kao dren, promrdala se ovde. Mi smo imali verbalne duele i to je na neki način smešno. Ne može da se jedan dan smeje, drugi dan plače…- rekao je Mili.

Jovana je stavila do znanja Miliju da Lepa ne želi da se vrati zbog njega ali Mili i dalje odbija da to prihvati.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter