Izvor:
10.10.2019 u 20:08
0

LETEĆE PERJE: Isplivale GOLIŠAVE SLIKE Milijane sa DRUGIM MUŠKARCEM! Cimeri u ŠOKU a evo KAKO je Milojko reagovao! (FOTO)

Tokom emisije "Upoznajte Parove" otkriveno je da je Milijana Božić bila sa drugim muškarcem posle svadbe. Taj čovek je bio gost na svadbi Milojka i Milijane, tačnije domaćin.

Ja sam u šoku. To nije moj švaler. Nisam bila u krevetu posle svadbe. Skinite ove fotografije, čovek ima ženu i decu, ne bih da popijemo tužbu zbog ovoga!Milijani je vidno pozlilo, dok su slike izlazile u javnost.

Milojko tvrdi da je to najverovatnije bilo pre svadbe, a čovek sa slika je Milojkov rođak. Na pitanje kako je mogla da bude sa rođakom svog muža, Milijana nije imala odgovor.

Gosti u studiju su bili vidno frapitani kao i Milijana koja je ostala bez reči i samo gledala u pod. Jedino što je uspela da izgovori bilo je:

To je sve bilo pre svadbe – konstatovao je Milojko.

Međutim, Milijana je priznala da je fotografija na kojoj je ona u krevetu sa drugim muškarcem nastala pre svadbe dok su druge dve na kojoj prisno sede i slikaju se, nastala posle venčanja.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter