Izvor:
15.10.2019 u 11:00
0

POZELENELA OD LJUBOMORE: One su u ŽESTOKOM KLINČU zbog njega, a ON je ŠOKIRAO svojom izjavom!(FOTO)

U emisIji "Jutarnja kafica" voditekljke Vesne Vukelić Vendi u rijalitiji šou programu "Parovi" u dvouglu su se ovoga puta našle Jelena Grujić i Slađa Petrović. Opet je glavna tema bila ljubomora i to Slađina a sve zbog Pavela Vladila.

Više nisam toliko ljubomorna na Jelenu. Možda malo – objasnila je Slađa. Jelena je zaključila da je najverovatnije stvar u godinama, jer je Jelena mlađa.

Međutim, konce im je pomrsila Aleksandra Jakšić koja se odmah nametnula Pavau.

Pavao je rekao da je Slađino mesto kod njega uvek upražnjeno. Ostali ukućani su zaključili da je Jelena baš zaljubljena u Pavaa, a to se primetilo i sinoć kad je bilo očigledno dejstvo alkohola.

Gledajte uživo "Jutarnju kaficu".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter