Izvor:
16.10.2019 u 15:23
0

MILI BEZ DLAKA NA JEZIKU: „ON JE VELIKI NERADNIK!“ Evo šta je sve rekao o OVOM rijaliti takmičaru! (FOTO, VIDEO)

NOVI LJUBAVNI PAR U VILI PAROVA?! Ovo niko nije očekivao, ali su njihovi pogledi SVE OTKRILI! (FOTO, VIDEO)

Takmičar Dimitrije Mijatov sinoć je bio na Parografu i odgovarao na veoma teška pitanja. Svojim odgovorima pokrenuo je žestoke rasprave. Evo šta Mili misli o svemu tome:

Pomno sam pratio poligraf Dimitrija Mijatova. Sa moje tačke gledišta, uhvatio sam ga par puta u laži. Ne kažem ovo kao rijaliti igrač. Bio mi je na par momenata simpatičan i saosećao sam se s njim, na neki način nam je priča bila identična. On je suviše neozbiljan za svoje godine i očigledno je da je tamo zagovno, kad moram tako da se izrazim, pa pobegao ovde. Onda je došao ovde da nam prodaje muda za bubrege. Ja mislim da je sreća što je otišao tamo jer ovde ne bi ništa zaradio jer je neradnik. Bolje bi mu bilo da opet ode – rekao je Mili.

"TREBA MI TAKVA ŽENA!" Mijatov na Parografu PRIZNAO da je OVA takmičarka IDEALNA za njega! (FOTO, VIDEO)

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter