Izvor:
17.10.2019 u 16:30
0

MIJATOV JE ZLO OD ČOVEKA: Prva takmičarka koja mu je SASULA SVE U LICE, ukućani ZANEMELI! (FOTO, VIDEO)

Ornela Mijatović i Dimitrije Mitov su dvoje takmičara koji su na početku imali ozbiljne konflikte, međutim kasnije su sklopili primirje. Mijatov je izjavio da Ornelu veoma poštuje, a ona bez "dlake na jeziku" Mijatovu uvek kaže sve šta misli o njemu, vrlo verovatno da iz tog razloga ovaj takmičar ima veliku dozu poštvovanja prema njoj. Ni ovog puta nije bilo drugačije:

– Što se tiče Mijatova, vidim da pojedini ljudi ne žele da iznose mišljenje o njemu. On je podeljena ličnost, kad je trezan i kad je pijan. Kad je trezan miran je, kad je pijan on je zlo od čoveka. Prijatelji neće da mu ukažu na to, samo ćute i prave debila od njega. O njemu mislim sve najbolje samo kad je trezan! Kada je meni zasmetao ja sam htela da mu pomognem oko alkohola!

Ornela kaže da njemu niko ne sme iskreno da kaže svoje mišljenje i da ostali ukućani prave maskotu od njega!

NE PROPUSTITE EMISIJU "UPOZNAJTE PAROVE" U 19H: Gosti će otkriti ŠOKANTNE stvari o učesnicima! VEČERAS NEMA SPAVANJA!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter