Izvor:
18.10.2019 u 05:45
0

BILO KUDA „PAROVI“ SVUDA: Svoju LJUBAV započeli su u rijalitiju i EMOTIVNO su vezani za njega! (FOTO)

ŠIPOVAČKA PRINCEZA ZALJUBLJENIJA NEGO IKAD: Topila se dok joj je PROLAZIO PRSTIMA KROZ KOSU, a onda se pojavila ONA I POKUŠALA DA IM POMRSI KONCE!
Učesnici sedme sezone rijalitija "Parovi" Goran Vuya Vujičić i Enisa Bajramović svoju emotivnu vezu započeli su u rijalitiju.
Naime, mnogi su sumnjali u njihovu ljubav, ali su oni ipak dokazali koliko je njihova ljubav iskrena i jaka.
Od kako se rijaliti završio oni se n razdvajaju, čak su i odradili istu tetovažu koja ima značenje njihova ljubavi iz rijalitija.
"PROVELA SI MLADOST SA OLOŠIMA, PA SI I TI POSTALA JEDAN": Đole nije imao milosti, NAJBRUTALNIJE MOGUĆE IZVREĐAO TRUDNICU! Đina mu je OVAKO uzvratila!
Obzirom da su se tu upoznali, i shvatili da su stvoreni jedno za drugo, oni su emotivno vezani za najluksuzniju vilu na Balkanu.

VRELIJE OD OVOGA NE MOŽE: Zagrejali atmosferu do USIJANJA kada su se ŽESTOKO PO'VATALI NAOČIGLED MNOGOBROJNIH CIMERA!
Vuya je svojom objavom na Instagram profilu dokazao da gde god bili rijaliti uvek prate, i oduševio svoje pratioce.
Vila "Parovi" itekako budi lepe emocije što se njih tiče.

Happytv.rs
Foto:printscreen/instagram/vuya_official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter