Izvor:
18.10.2019 u 13:33
0

SVI ĆUTE I RADE SAMO SE ONA BUNI: Golubovićka opet na meti svih takmičara, ali sada zbog BIZARNE stvari! (FOTO, VIDEO)

Jelena Golubović, kontroverza učesnica rijalitija "Parovi", najomraženija od strane ostalih ukućana, pretnja je i najveća konkurencija svima u vili. Iz tog razloga, većina ukućana je sa njom u sukobu, ali niko ne uspeva da doskoči ovoj neuništivoj takmičarki jer je ona u stanju verbalno da pobedi svakog!

Sukob oko obavljanja kućnih poslova došao je na red!

Da li bi Đina dala da joj neko otima šolju, ja sam jako principijelna, ako mi neko kaže biće tako i tako, mora tako da bude, ja kad sam u poslu ja dajem reč, ne kasnim nigde, ja sam tačna, ne mogu da mi kažu nećeš ništa raditi, pa posle moram da radim – pitala je Jelena Đoleta.

– Ti nisi bogom dana, ako produkcija odabere jednu osobu to da radi onda tako treba da bude, tebe boli uvo za kazne jer imaš visok honorar – rekao je Đole.

Jelena Golubović definitivno ne želi da obavlja ni jedan kućni posao i na taj način svaljuje sve na ostale takmičare koji su izrevoltirani njenim bahatim ponašanjem!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter