Izvor:
19.10.2019 u 20:54
0

LJUBOMORA JE IZJEDA: Kao da je BOMBA eksplodirala, Ivan otkrio NEVEROVATAN detalj! Majka i ćerka sa ISTIM dečkom?

Nikada do sada nije bilo ovako zanimljivo u "Roditeljskom sastanku". Alja Kalaver je u vili "Parova" i otkriva neverovate stvari zajedno sa Nevenom Kalaver.

Alja i Nevena Kalaver tvrde da je Ivan nekoliko puta spavao kod njh u kući jer se često svađao sa svojom verenicom, Jelenom Ilić.

Naime ona je jako bila ljubomorna na Nevenu i verovala je da je vara baš sa njom te da ga je zbog toga i nekoliko puta udarila. Ivan je pokušao da se izvuče i odbrani novom informacijom jer zna se, napad je najbolja odbrana.

– Ceo grad priča kako delite momke. Ćerka i majka dele momke.– rekao je Ivan.

Alja je bila u šoku zbog ove izjave i nije mogla da poveruje šta Ivan priča. Nije želela dalje da komentariše već da će se tek videti.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter