Izvor:
21.10.2019 u 06:41
0

„GORI JE OD JELENE GOLUBOVIĆ!“ Dva rijaliti igrača u ŽESTOKOM OBRAČUNU! Usledilo je nešto što NIKO NIJE OČEKIVAO! (FOTO, VIDEO)

Prilikom ulaska Ivana Marnkovića u vilu "Parova" započeo je žestoku svađu sa Nemanjom Stamatovićem Žabcem. Njih dvojica imaju neraščišćene odnose što je izazvalo pravu erupciju komentara i uvreda.

Mene gledaju sinovi, drugovi i prijatelji koji nisu uopšte naivni. Neću ni da ga grebem niti da ga udarim, ali ako pređe liniju biće svašta. Mene su neki upozorili na njega! – rekao je Žabac i nastavio da priča o Ivanu Marinkoviću:

Jelena Golubović po ceo dan spava, k*nja i kada se uključi to je to, ali ovo g*vno kada pogledaš on misli da može sve. On kao meni nešto preti, ima da zovem policiju! Ovim putem vam govorim da ovo slušaju moji prijatelji i neprijatelji, meni se ovde preti, vi to ispitajte ili ću ga ja prijaviti! – završio je izlaganje.

Ivan je pokušao da se opravda iako zna postoji snimak gde se mogu čuti sve njegove pretnje:

Naravno da je sve ovo izmislio! On je jedna kretenčina! Svi znaju da ja nikoga nisam ni pipnuo, a kamoli pretio. Kao Jelena Golubović i ja sam za psihičko maltretiranje do koske, fizičke pretnje niko nikad od mene neće čuti. On meni preti! – rekao je Ivan.

Posle njihove žustre svađe Žabac je pokušao da smiri situaciju pa je nasamo razgovarao sa Ivanom i pružio mu ruku pomirenja. Dokle će ovo pomirenje trajati ostaje da vidimo.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter