Izvor:
21.10.2019 u 08:27
0

MUČI JE SAMO JEDNO PITANJE: Koja žena je OSVOJILA Albertovo srce?! Dok ne sazna, neće se smiriti! (FOTO, VIDEO)

OSTAVILA JE BEZ TEKSTA! Emotivnim govorom promenila mišljenje mnogih! Niko nije ostao ravnodušan (FOTO, VIDEO)

Dragana Mitrović napokon je priznala da joj se dopada Alberto Galorini. Nju muči to što on ne želi da priča o misterioznoj devojci koja mu se dopada. Evo kako je tekao razgovor između Sneže i nje:

Ona ne zna najbitniju stvar koja je jako muči, ali ja znam odgovor! – rekla je Sneža. Uroša je zanimalo šta je to Dragana slagala pa je pitao za objašnjenje, a ona mu je odgovorila da je slagala kako joj se ne sviđa Alberto.

Nju zanima u koju je devojku Alberto zaljubljen, to je njen najveći problemrekla je Sneža Urošu.

Jedino taj odgovor ne znam. Mislim da je to neka udata devojka i da zato ne sme ništa da kažepožalila se Dragana.

On meni ni jednog trenutka nije rekao ime, ali sam ja indirektno ukapirala jer sam mu postavila indirektno pitanje na koje dao odgovorobjasnila je Sneža.

Odjednom se pojavio Alberto koji im se pridružio u krevetu. Sneža mu je rekla da su ga ogovarale i da ih muči jedno pitanje – koja je to misteriozna devojka što mu je ukrala srce. Međutim, to i dalje ostaje misterija.

NEOČEKIVANI OBRT: Marinković ZALJUBLJEN U NEVENINU SESTRU! (FOTO, VIDEO)

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter